dimecres, 7 d’abril del 2010

Manifest en relació a les consultes per la independència dels Països Catalans a Torredembarra.

Des del col·lectiu independentista del Baix Gaià, La Gaianada, volem fer diverses consideracions al respecte de les consultes que es realitzaran el proper 25 d'Abril.

1r) Valorem positivament que la pregunta que es realitzarà tingui present els Països Catalans com a marc de consulta, evitant defugir així el debat sobre quina és la nostre nació, el qual s'ha de traslladar al poble.

2n) Animem a totes aquelles i aquells qui encara no participen de les consultes a afegir-s'hi, ja sigui treballant com a voluntaris a les comissions o assitint a les assemblees que es realitzen setmanalment els dijous per la tarda al Casal.

3r) Expressem que creiem que el terme Unió Europea no hauria de figurar a la pregunta que es realitzarà a les consultes. Entenem que és problemàtic afegir un condicionant a la independència sobre el qual caldrà reflexionar en paral·lel als successos que es vagin produint.

4t) Finalment, animem a tots aquells qui de veritat creguin que tot poble hauria de tenir dret a decidir quin és el seu futur, a anar a votar el dia 25 d'Abril a les consultes. Tantmateix, animem també a participar dels debats que es realitzaran durant la campanya, per discutir la necessitat o no de la independència dels Països Catalans, en els quals la Gaianada demanarà el vot afirmatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada