dilluns, 8 de novembre de 2010

Skatepark ja!


Després de fer queixes, manifestacions i recollida de més de 3000 firmes entre patinadores i patinadors, mares i pares, veïnes i veïns de Torredembarra, s'ha decidit portar a terme una acampada davant de l'ajuntament de la vila per reivindicar una millora en les ja reclamades millores d'instal·lacions de l'skatepark.

Aquest està ubicat al costat de la pista d'atletisme de l'UDT. Disposa de dues rampes encarades, un graó i una barra de ferro en un terreny d'uns 170 metres quadrats i va comptar amb una inversió de 25.749 euros.

Donat que cada cop són més les i els practicants d'aquest esport urbà es va demanar una ampliació i es van presentar 3 projectes que més tard van ser denegats pel consistori sense cap explicació o solució al respecte.

A més a més, actualment l'UDT es fan obres i l'entrada a l'Skatepark és inaccessible ja que és l'entrada i sortida d'excavadores i camions al recinte i perquè tanquen la porta a les 19:00h quant acaben la seva jornada laboral deixant al jovent sense poder entrar, fet que els obliga a improvitzar la seva pista dins al casc urbà i això provoca el malestar d'algunes i alguns veïns i veïnes.

Tot va començar fa cinc anys, però el pitjor va ser l'octubre del 2008 quan l'ajuntament va anunciar que hi havia un fons de 60.000 euros destinats a una zona infantil i a un Skatepark, tots dos necessaris al poble. Però no hi ha resultats visibles.

Després de despeses innecessaries com:
- Les nefastes obres al carrer Antoni Roig, deixant descontents a totes i a tots.
- El convidament al hostatge de jornada completa tota una setmana a unes entitats de Villars (que és el poble de germanor de Torredembarra).
- El pagament de 150 tiquets de sopar a les nits de turisme que es celebren al estiu, quant costaven 40 euros per cap.
- La tossuderia que van tindre aquest estiu per portar un cantant famós, que totes i tots recordem i que no cal anomenar, per 40.000 euros.

Els patinadors estan farts que els prenguin el pèl i els donin excuses.

Cansats de no obtindre respostes, han hagut de pagar 40 euros per recuperar el patinet cada cop que els confisca la policia, de fugir dels insults, amenaces i agressions per part d'alguns veïns i veïnes.

Per tot això i per totes les mentides i despreocupacions que té l'ajuntament de Torredembarra envers aquesta situació i als seus vilatants, s'ha fet l'acampada el dissabte d'octubre a les 12 del migdia, davant de l'ajuntament.

La Gaianada 08/11/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada