dilluns, 31 de maig del 2010

La COS publica a Internet el manual d'insurgència laboral


El passat dos de maig fèiem a Ca l'Astut el Taller d'insurgència laboral a càrrec del advocat i militant de la COS Jordi Joan. En aquesta se'ns van donar eines per poder defensar-nos autonomament al nostre lloc de treball.

La Coordinadora Obrera Sindical ha publicat a la seva web el manual "Decàleg d'autodefensa i insurgència laboral" que fou presentat en aquell taller i que ara podeu consultar des de casa.

1 comentari:

  1. Ep, pels que penseu "estaria bé, però ja pago masses quotes d'històries vàries i només em faltava això" sapigueu que afilair-se a un sindicat és a efectes pràctics GRATUIT, ja que desgrava el 100 % a la declaració de renta. Llegiu:

    "cal que tingues molt present que la quota d'afiliació sindical desgrava de la declaració de l'IRPF (Impost sobre la Renda de les Persones Físiques), és a dir, els diners que has pagat al llarg de l'any en funció de quotes sindicals, et seran reintegrats (normalment de forma íntegra) un cop et donin resposta si la teva declaració surt a "pagar" o a "tornar", rebràs els diners de les quotes (o si desgraciadament te toca "pagar", almenys les quotes hauran servit per tal que la quantitat sigui inferior)"

    extret de: http://sindicatcos.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=189

    A més a més, que sapigueu quan vosaltres o algú de la vostra família faci la declaració de renta que pot ser objector fiscal, és a dir, no destinar els diners a despesa militar i triar a quina entitat legal els destineu (sindicat, ateneu, etc.). Aquí teniu d'exemple una llista de l'any passat:

    Dades campanya d'objecció fiscal 2009.pdf

    Au, Salut!

    ResponElimina