divendres, 7 de maig del 2010

Segona festa per l'autogestió!


S'acosta la segona festa per l'autogestió i aquest cop, esperem que encara siguem molta més gent!

La festa començarà a les 22:00h al pavelló dels Caus i no té hora d'acabada. Festa per aconseguir un casal popular per al jovent!

Aquest cop tenim DJ de House, ja que a la festa anterior molts ho demanaveu! També hi haurà servei de barra a preus populars com l'altre cop i projeccions de pamflets per animar l'ambient. Si ja heu decidit que vindreu apunteu-vos al esdeveniment del Facebook!

Entrada: 3 eurus.

Els DJ's punxaràn en el següent ordre:

DJ Cesc (Pop, House i Comercial) www.djcesc.cat
DJ Xivito (Freestyle)
PD Ràdio Batzegada (Ska, Punk i cançons demanades)

En DJ Cesc ha treballat en les discoteques de més renom del Camp, com "les Carpes del Cel" a Roda de Berà i Comarruga, "el Cel" de Tarragona, el "Louie Vega" de Calafell o el "Backstage" de Tarragona entre molts d'altres. Domina especificament el House, les últimes novetats comercials i el Pop.

En DJ Xivito, conegut per la seva capacitat per animar la festa als locals de Torredembarra i Altafulla on ha punxat, ens oferirà un repertori totalment "Freestyle", passant per múltiples estils del Pop al Tecno, i del Rock al Rap, tocant els quatre punts cardinals de la música contemporània. No us decebrà.

En PD Ràdio Batzegada, repetirà per segon cop punxant les cançons que demaneu, més Ska, Punk i música del rollo. Podeu demanar-li cançons de qualsevol estil a través del grup del Facebook i demanant-les altre cop a la festa. Recordeu de no fer-ho el dia abans.

Salut, festa i casal popular!

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Joan de Torredembarra Gay

    hola:

    És clar que anire, a veure quan puc organitzar la meva, però amb la crisi, i altres factors segur que no aniria gairebé ningú

    La asociasió de gais i lesbianes, a la Torre és el meu somni, que espero veure-ho complert algun dia

    Salut

    ResponElimina