dilluns, 27 de desembre del 2010

Crònica de la concentració contra la sentència del Tribunal Suprem


El passat dijous 23, l'esperit del 10J tornava a moltes places de pobles i viles del principat de Catalunya. Aquestes concentracions es feien en rebuig a la sentència del Tribunal Suprem espanyol que dirigeix un projectil a la immersió lingüística que ha garantit la cohesió social al principat durant els últims 30 anys. El mateix dia, sabiem a través de la premsa que també retallaven la llei de consultes, la qual serviria per democratitzar més la presa de decisions traslladant-les als ciutadans a través de consultes populars.

A Torredembarra un centenar de persones ens trobàvem a la plaça del castell per assistir a la concentració espontània que s'havia fet córrer via correus electrònics, sms i el boca a boca. Ben entrades les 20:00h, s'iniciava amb un megàfon, una roda oberta d'intervencions per a que tothom donés la seva opinió al respecte de la sentència i diversos veïns s'anaven acostant per opinar fins a les 21:00h.
Esperem i desitgem que res del que fem sigui en va. Ara tocarà estar alerta, per veure com es concreta materialment la sentència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada