divendres, 8 d’abril del 2011

Comunicat de suport a la consulta per la independència a La Pobla de Montornés

Des del col·lectiu independentista del Baix Gaià, La Gaianada, volem fer diverses consideracions al respecte de les consultes que es realitzaran el proper 10 d'Abril i que arriben a un municipi del Baix Gaià: La Pobla de Montornés.


1r) Felicitem als organitzadors pel rigor, la transparència i l'entusiasme demostrat en la preparació de les consultes a la Pobla. És en aquest esperit de treball col·lectiu on trobarem la llibertat final del nostre poble.

2n) Animem a tots els habitants de La Pobla de Montornés a participar-hi activament, col·laborant en la organització. i en les activitats i tasques que es realitzaran al llarg del dia en motiu de la consulta.

3r) Animem també a tots els vilatans de La Pobla de Montornés a no quedar-se a casa i exercir el seu dret a vot. I així mateix animem a tots els vilatans del Baix Gaià, a passar pel poble al llarg del 10 d'Abril per mostrar el seu suport i participar de les activitats que podeu consultar al Feisbuc de La Pobla Decideix.

4t) Finalment, ens agradaria afegir una nota critica que, al nostre parer, és necessària. La pregunta de la consulta hagués hagut d'anomenar la nostre nació, la nació catalana, sense eufemismes, és a dir, els Països Catalans, i al mateix temps, hagués hagut d'evitar mencionar la Unió Europea, deixant d'afegir així al debat, qüestions externes al mateix plebiscit que a més s'han fomentat des de determinats àmbits de la caverna.

La Gaianada, La Pobla de Montornés, Baix Gaià, Països Catalans 08/04/2011

Enllaç al Feisbuc de La Pobla Decideix

Activitats programades:

10.00 h. Obertura de la mesa electoral a la Plaça de l’Església.

10.30 h. Cercavila pels carrers del poble amb grallers i cap grossos.

13.00 h. Vermut amb Ball Popular (hi esteu tots convidats).

17.00 h. Jocs infantils i animació musical per a la canalla.

19.00 h. Tancament de la votació a càrrec de la Junta Electoral Local

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada