dissabte, 29 d’octubre de 2011

Autobús cap a la Catalunya Nord! T'hi apuntes?


El 9 de Novembre és una efemèride important per als Països Catalans. És el dia que es signà el Tractat dels Pirineus l'any 1659, tractat que comportà la separació de les comarques del Rosselló, el Capcir, la Fenolleda, la meitat de la Cerdanya i el Vallespir, avui conegudes com a Catalunya Nord i sota domini francés.Cada primer cap de setmana de Novembre sudcatalans i nordcatalans s'apleguen a la ciutat més important d'aquest territori, Perpinyà, per commemorar el dia, així com per realitzar l'última festa de clausura del Correllengua.

Enguany l'Esquerra Independentista del Camp organitza un autobús que sortirà el mateix dia de Reus, fent parada a Tarragona i Torredembarra per anar a participar dels actes que es realizen el dissabte 5 de Novembre. Per apuntar-vos al autobús truqueu al 687 15 22 33, lloc on podreu obtenir més informació.

Com cada any es realitzarà la manifestació, que acabarà amb parlaments i acte politic al Castellet de Peprinyà. Tot seguit es realitzarà la marxa de Torxes, i a les 20h començarà el sopar popular junt amb el concert. Enguany tocarà Rauxa (rumba), Les 100 gr. de Têtes (ska) i At Versaris (hip hop).
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada