dissabte, 30 de juny del 2012

Es fan públiques les bases per al concurs de grups de música de les Torredembarrakes


Aquesta setmana s'han fet públiques les bases per al concurs de grups de música de la festa de barraques de Torredembarra d'aquest 2012. Com a novetats destacables cal dir que enguany el grup guanyador podrà gravar una maqueta com a premi. Adjuntem les bases:


BASES DEL CONCURS DE GRUPS MUSICALS DE TORREDEMBARRAKES

Enguany, a part de moltes d’altres activitats, gaudirem de les actuacions de Pirat’s Sound Sistema el divendres 24 d’Agost; i de Rauxa el dissabte 25 d’Agost. Ambdós dies, abans d’aquestes actuacions, tindrà lloc el I Concurs de grups musicals de Torredembarrakes.
Us animem a participar-hi!
Les bases:
1. El concurs és obert a la participació de grups de música de tots els estils.
2. Tots els temes presentats a concurs han de ser propis, tant els temes que s’adjuntin en format MP3, com els de l’actuació en directe, en cas de ser finalistes.
3. Dades necessàries per la inscripció:
- Pàgina web en cas de tenir-ne.
- Biografia del grup o banda.
- Correu electrònic de contacte.
- Telèfon de contacte.
- Nom del responsable del grup.
- Tres temes en format MP3
- Una foto dels membres del grup en una resolució bona, on es puguin veure bé els membres del grup.
4. Els participants accepten l’emissió pels mitjans de comunicació com: (televisió, premsa, radio, Internet…) de tot el material audiovisual entregat durant el procés del concurs.
5. Els participants renuncien de forma expressa a exigir cap mena de contraprestació econòmica ni indemnitzacions a la organització en concepte de drets de autor derivats del material presentat per al concurs.
6. Almenys un dels grups finalistes del concurs haurà de ser del municipi de Torredembarra (s’entén per a un grup del municipi aquell que almenys un component estigui empadronat a Torredembarra).
7. No s’acceptarà cap grup que s’inscrigui fora del període d’inscripció establert, 20/07/2012.
8. La organització decideix l’ordre de les actuacions en dia i hora.
9. En finalitzar les barraques, dissabte 25 d’Agost, es dirà el guanyador del concurs. Es necessària la presencia de tots els grups aquest dia.
10. La participació d’ aquest concurs es obligatori a la acceptació de les bases establertes.
11. El sistema d’elecció dels grups que actuaran a la final serà escollit per la coordinadora de Barrakes de Torredembarra, per la part entesa de la coordinadora. El vot final està format per: 30% (3 persones de jurat) 70% (votació popular).
12. El premi serà: promoció del grup a través de concerts i als mitjans de comunicació, gravació de maqueta i videoclip.
13. Per inscriure’s enviar correu electrònic amb el material i les dades demanat a torredembarrakes@hotmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada