dimarts, 15 de desembre del 2009

Cap de setmana antirepressiu!

Aquest cap de setmana a Torredembarra us invitem a participar a la xerrada que fem el divendres a Ca l'Astut sobre el cas del Gerard de lleida, que s'enfronta a una acusació que suposa de 3 a 6 anys de presó, per protestar en defensa del Roser, patrimoni de cultural de Lleida. Tot seguit es farà una xerrada sobre la situació dels i les preses politiques catalanes, la dispersió la tortura i el sistema penitenciari de l'estat espanyol. El dia 20, farem per primer cop al poble la tradicional marxa de torxes pels presos politics, que enguany recorren per vuitena vegada pobles i viles dels Països Catalans.

Divendres 18 de desembre, a les 20h al cafè bar Ca l’Astut:
- Xerrada amb en Gerard de Lleida sobre la lluita que han dut a terme per salvar el Roser i explicació del seu cas repressiu.
- Xerrada sobre la situació dels i les preses polítiques catalanes, la dispersió, la tortura i els sistemes penitenciaris de l’estat espanyol a càrrec d'un membre de La Gaianada.

(Organitza: La Gaianada)

Dissabte 19 de desembre, a les 19h a Tarragona a la Plaça Verdaguer (Tarragona), convocatòria per tot el Camp de Tarragona:
- Marxa de Torxes en suport als presos i les preses politiques.

(Organitza: Rescat i Esquerra Independentista del Camp)

Diumenge 20 de desembre, a les 19h a la Plaça de les Monges (Torredembarra), convocatòria al Baix Gaià:- Marxa de Torxes en suport als presos i les preses politiques.

(Organitza: Rescat i La Gaianada)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada